opc_loader
Print deze pagina:

Voorwaarden

Deze voorwaarden zijn van toepassing op je aankopen en het gebruik van de website www.wegro-verpakkingen.nl en vormen een contract tussen jou en Wegro Verpakkingen. Door een aankoop te doen op en gebruik te maken van deze website, ga je akkoord met deze gebruiksvoorwaarden. Zorg dat je deze gebruiksvoorwaarden gelezen en begrepen hebt voordat je gebruik maakt van onze site. 

De NVGP

Op alle overeenkomsten en offertes zijn de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden van toepassing van de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papier en Verpakkingsmaterialen (NVGP), welke zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam. Een exemplaar van deze voorwaarden zal u op verzoek worden toegezonden. Of klik hier: NVGP leveringsvoorwaarden juni 2016

Betalen

Het netto orderbedrag dient binnen 14 dagen te zijn voldaan. Afspraken voor een afwijkende termijn zijn altijd mogelijk na goedkeuring.

   

Prijzen

Alle genoemde prijzen zijn in euro's en exclusief btw.

   

Eigendomsvoorbehoud

Alle geleverde producten blijven eigendom van Wegro Verpakkingen tot het volledige orderbedrag is betaald.

   

Afwijkingen

Geringe kleur- en kwaliteitsverschillen kunnen voorkomen.

   

Aflevering

Wegro Verpakkingen streeft er naar orders in Nederland de volgende werkdag uit te leveren. Met uitzondering van het weekend.

   

Vertraagde levering

Wegro Verpakkingen is niet verantwoordelijk voor het overschrijden van de levertijd als het product niet voorradig is of de schuld aan derden is te verwijten.

   

Klant specifieke producten

Bij maatwerk verpakkingen zijn meer- of minderleveringen conform de leveringsvoorwaarden van de NVGP mogelijk.

   

Leveringsvoorwaarden

Al onze leveringen vinden plaats volgens de leveringsvoorwaarden van de Nederlandse Vereniging van Groothandelaren in Papieren en Verpakkingsmaterialen (NVGP). 

   

Fouten

Typefouten, wijzigingen in de afgebeelde artikelen, omschrijvingen, voorwaarden en prijzen in de online catalogus zijn voorbehouden. 

   

Beschikbaarheid

Aanbiedingen en artikelen in de opruiming gelden zolang de voorraad strekt.

   

Afbeeldingen

Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de originele artikelen. 

 

Wegro Verpakkingen
Wouwsestraatweg 58
4621 JB Bergen op Zoom
Nederland
0164 234203
info@wegro-verpakkingen.nl
IBAN: NL31INGB0006160514
BIC: RABONL2U
KvK: 61003859
Btw: NL001737896B65

Contact

*