opc_loader

Eten

Voor consumptie zijn er talloze mogelijkheden. Direct bestellen, een maaltijd laten bezorgen, kiezen voor meenemen of het nuttigen van een afhaalmaaltijd op locatie of onderweg. Voeding en eten zijn een belangrijk onderdeel van onze levensstijl.

De juiste verpakkingsoplossing voor elke maaltijd

Wegro verpakkingen is gespecialiseerd in het leveren van een breed aanbod aan foodverpakkingen. Vooral de verpakking van etenswaren is een delicate zaak. Een gebrekkige verpakking veroorzaakt veel problemen en kan uw bedrijf schaden. Neem geen risico op het gebied van food verpakkingen en bestel uw verpakkingen bij ons. De verpakkingsmaterialen zijn bepalend voor de kwaliteit van uw product. Bij ons vind je altijd de juiste oplossing voor de verpakking en presentatie van jouw productaanbod. Praktisch, origineel en hygiënisch. Wij hebben alles wat jij zoekt. Of het nou gaat om verpakkingsmateriaal geschikt voor vis, vlees, brood, groente of andere beperkt houdbare producten. Wij denken graag met u mee.                                                                                                                            

Bedrukte foodverpakkingen

Zoek je een doeltreffende en originele manier om je bedrijfslogo, slogan of zakelijke boodschap onder de aandacht te brengen? Weleens gedacht aan de mogelijkheden van bedrukte foodverpakkingen? Met uw eigen lijn foodverpakkingen geheel in een persoonlijk ontwerp creëert u een geweldige toegevoegde waarde aan uw product!

Stuur een e-mail voor meer info, met je logo, tekst en/of afbeelding naar info@wegro-verpakkingen.nl Wij creëren een ontwerp en binnen enkele dagen ontvang je een preview en scherpe prijs. Pas na ontvangst van je definitieve akkoord per e-mail gaan we over tot productie. Natuurlijk kun je ook je eigen ontwerp aanleveren!

Een product niet kunnen vinden of een grote bestelling? Voor meer informatie, advies of een gratis offerte kunt u contact opnemen via: 0164-234203 of via info@wegro-verpakkingen.nl