opc_loader

Biodore® Afvalzak, Zetmeelblend, 120l, 70x110cm,

Artikelnr: 153722

Biodore afvalzak 70x110cm 120L
Eenheid: rol @ 10 stuks

Kies voor composteerbare afvalzakken met een natuurlijke uitstraling.

Biologisch afbreekbaar


Wie natuurlijke materialen belangrijk vindt, gebruikt biologisch afbreekbare afvalzakken van zetmeelblend. De afvalzakken van Biodore worden gemaakt van maiszetmeel; een innovatief, composteerbaar bioplastic dat herkenbaar is aan het kiemplantlogo.

Dun en sterk


Deze milieuvriendelijke groene afvalzakken met een inhoud van 120 liter zijn ideaal voor gebruik in afvalcontainers en afvalbakken. Ze zijn bijzonder licht en dun en beschikken toch over een opvallende draagkracht. De zakken zijn per tien stuks verpakt in een handig en representatief dispenserdoosje.

Natuurlijke grondstoffen


De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling.

Een ware beleving


Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.

Explore Biodore, go natural!


  •  
6,75
(Prijs excl. btw)
Rol @ 10 stuks
Biodore® Afvalzak, Zetmeelblend, 120l, 70x110cm, heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Biodore® Afvalzak, Zetmeelblend, 120l, 70x110cm,


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: