opc_loader

100%eco Handdoekdispenser, Kunststof, matic manueel, wit

Artikelnr: 509070

Handdoekdispenser matic manueel wit
Eenheid: per stuk

Zorg voor optimale hygiëne en minimaal papierverbruik met deze degelijke ‘groene’ handdoekroldispenser. Het aantrekkelijke ontwerp past in iedere ruimte waar veel handdoekjes worden gebruikt. De dispenser heeft een duurzame uitstraling en vormt een mooi geheel samen met de andere dispensers van onze 100%eco-lijn.

Duurzaam en hygiënisch


Je trekt de handdoekjes één voor één uit het apparaat en de volgende hangt meteen klaar voor gebruik. Dit zorgt voor minder papierverbruik en dus voor minder afval. Door het praktische ontwerp hoef je bovendien geen contact met de houder te maken. De dispenser is standaard voorzien van een duurzame tekst, maar je kunt er ook zelf je boodschap op plaatsen.

Altijd voorraad


Dankzij de capaciteit van ruim 1.000 handdoekjes hoef je deze dispenser niet vaak bij te vullen. Je kunt ook tussentijds nieuwe doekjes toevoegen, zodat je zeker weet dat er altijd genoeg handdoekjes beschikbaar zijn. De dispenser is afsluitbaar.

Eenvoudige montage


Met behulp van de meegeleverde montagesjabloon bevestig je deze stevige kunststof dispenser in een handomdraai aan de muur. Als je een andere houder gaat vervangen, kun je meestal de bestaande boorgaten gebruiken.
39,75
(Prijs excl. btw)
Per stuk
100%eco Handdoekdispenser, Kunststof, matic manueel, wit heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
100%eco Handdoekdispenser, Kunststof, matic manueel, wit


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: