opc_loader

FoodSecure® Labeldispenser, OPS, incl. 7 rollen ma-zo, 9.5cm, zwart/Transparant

Artikelnr: 549964
Labeldispenser, OPS, incl 7 rollen ma-zo, 9,5cm
Eenheid: Per stuk

Labeldispenser met zeven daglabels


Deze dispenser is gevuld met zeven FoodSecurelabels (met de tekst ‘Weg op’) in het formaat 19 x 19 mm. Iedere dag heeft zijn eigen kleur. Elke daglabel is los na te bestellen, zodat je nooit blijft zitten met een voorraad labels voor dagen die je weinig gebruikt.

Gebruiksgemak


De stickers zijn met een simpele handbeweging van de dispenser te pakken. Optimaal gebruiksgemak dus, zodat het labelen jou en je medewerkers niet meer tijd kost dan nodig. Na gebruik zijn ze eenvoudig afwasbaar.

Stevig en transparant


De labeldispenser is gemaakt van stevig kunststof. Hij blijft stabiel op tafel staan en is snel met nieuwe labels te vullen. Dankzij het transparante materiaal zie je op tijd dat er etiketten vervangen moeten worden, zodat je niet ineens met lege handen staat.

Uitgebreid assortiment


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.

Voedselveilige oplossing


Onze FoodSecurelabels en bijbehorende dispensers zijn een praktische en voedselveilige oplossing voor alle keukensystemen.
35,00
(Prijs excl. btw)
Per stuk
FoodSecure® Labeldispenser, OPS, incl. 7 rollen ma-zo, 9.5cm, zwart/Transparant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
FoodSecure® Labeldispenser, OPS, incl. 7 rollen ma-zo, 9.5cm, zwart/Transparant


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: