opc_loader

FoodSecure® Voedselveiligheidsdispenser, PP, zwart/Transparant

Artikelnr: 549300

minidispenser 1 rol koel/vriezer/mag
Eenheid: stuk

Gebruiksgemak


Vul deze dispenser met een van de bijbehorende FoodSecurelabels ‘Eerst gebruiken’, ‘Gebruiken tot’, ‘Magazijn’, ‘Vriezer’ of ‘Koeling’ en je hebt je etiketten altijd bij de hand. De stickers zijn met een simpele handbeweging van de dispenser te pakken. Optimaal gebruiksgemak dus, zodat het labelen jou en je medewerkers niet meer tijd kost dan nodig.

Stevig en transparant


De labeldispenser is gemaakt van stevig kunststof. Hij blijft stabiel op tafel staan en is eenvoudig met nieuwe labels te vullen. Dankzij de transparante bovenzijde zie je op tijd dat de stickerrol vervangen moet worden, zodat je niet ineens met lege handen staat.

Uitgebreid assortiment


Iedereen die met voedsel werkt, weet hoe belangrijk voedselveiligheid is. Speciaal voor de professionele keuken bieden wij een uitgebreid assortiment HACCP-producten die voedselveilig werken heel gemakkelijk maken.

Voedselveilige oplossing


Onze FoodSecurelabels en bijbehorende dispensers zijn een praktische en voedselveilige oplossing voor alle keukensystemen.

14,15
(Prijs excl. btw)
Per stuk
FoodSecure® Voedselveiligheidsdispenser, PP, zwart/Transparant heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
FoodSecure® Voedselveiligheidsdispenser, PP, zwart/Transparant


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen: