opc_loader

Pop-uptimer, PA-PE, type: 125L, 52º

Artikelnr: 501240

pop-up timer 125L 52 graden
Eenheid: 1000 Stuks per verpakking

Met deze slimme pop-uptimer wordt je rosbief gegarandeerd mooi rosé!

Precies de juiste gaarheid


Vlees en gevogelte perfect garen is een bijzondere uitdaging. De buitenkant vertelt immers niet precies hoe de kip, kalkoen, rosbief of rollade er vanbinnen uitziet. Met onze handige pop-uptimers weet je zeker dat je product precies de juiste gaarheid bereikt.

Speciaal voor rosbief


Deze grote pop-uptimer is speciaal ontwikkeld voor het garen van rosbief. Door te meten tot een kerntemperatuur van 52 graden Celsius zorgt de kookthermometer ervoor dat je je rosbief perfect kunt serveren: mooi rosé, sappig en niet te droog.

Voedselveilig bereiden


Een juiste garing draagt bij aan zowel de kwaliteit als de voedselveiligheid van je producten. Door de pop-uptimer te gebruiken, weet je zeker dat schadelijke bacteriën geen kans krijgen en dat je vlees en gevogelte smaakvol en op de juiste manier zijn bereid.

Gemakkelijk te gebruiken


Steek de kookthermometer eenvoudig in je product en plaats deze in de oven, rotisserieoven, grill of magnetron. Zodra de kern van je vlees of gevogelte de juiste temperatuur heeft bereikt, ‘popt’ de timer automatisch omhoog. De pop-uptimer is bedoeld voor eenmalig gebruik en zowel geschikt voor de thuiskok als voor de professional.

Timers voor andere producten


De kookthermometers zijn verpakt per twee stuks. Er zijn ook pop-uptimers verkrijgbaar voor het garen van varkensrollades (69 °C), beenham of hele kip (73 °C) en voor kalkoen (82 °C).

195,00
(Prijs excl. btw)
Doos @ 1000 stuks
Pop-uptimer, PA-PE, type: 125L, 52º heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pop-uptimer, PA-PE, type: 125L, 52º


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items