opc_loader

Pop-uptimer, PA-PE, type: 160L, 69º

Artikelnr: 501241

pop-up timer 160L 69 graden
Eenheid: 1000 Stuks per verpakking

Met deze slimme pop-uptimer wordt je varkensrollade gegarandeerd mooi gaar!

Precies de juiste gaarheid


Vlees en gevogelte perfect garen is een bijzondere uitdaging. De buitenkant vertelt immers niet precies hoe de kip, kalkoen, rosbief of rollade er vanbinnen uitziet. Met onze handige pop-uptimers weet je zeker dat je product precies de juiste gaarheid bereikt.

Speciaal voor varkensrollade


Deze grote pop-uptimer is speciaal ontwikkeld voor het garen van varkensrollade. Door te meten tot een kerntemperatuur van 69 graden Celsius zorgt de kookthermometer ervoor dat je je rollade perfect kunt serveren: mooi gaar, heerlijk sappig en niet te droog.

Voedselveilig bereiden


Een juiste garing draagt bij aan zowel de kwaliteit als de voedselveiligheid van je producten. Door de pop-uptimer te gebruiken, weet je zeker dat schadelijke bacteriën geen kans krijgen en dat je vlees en gevogelte smaakvol en op de juiste manier zijn bereid.

Gemakkelijk te gebruiken


Steek de kookthermometer eenvoudig in je product en plaats deze in de oven, rotisserieoven, grill of magnetron. Zodra de kern van je vlees of gevogelte de juiste temperatuur heeft bereikt, ‘popt’ de timer automatisch omhoog. De pop-uptimer is bedoeld voor eenmalig gebruik en zowel geschikt voor de thuiskok als voor de professional.

Timers voor andere producten


De kookthermometers zijn verpakt per twee stuks. Er zijn ook pop-uptimers verkrijgbaar voor het garen van rosbief (52 °C), beenham of hele kip (73 °C) en voor kalkoen (82 °C).

195,00
(Prijs excl. btw)
Doos @ 1000 stuks
Pop-uptimer, PA-PE, type: 160L, 69º heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pop-uptimer, PA-PE, type: 160L, 69º


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items