opc_loader

Pop-uptimer, PA-PE, type: 165L, 73º

Artikelnr: 501242

pop-up timer 165L 73 graden
Eenheid: 1000 Stuks per verpakking

Met deze slimme pop-uptimer wordt je beenham of hele kip gegarandeerd mooi gaar!

Precies de juiste gaarheid


Vlees en gevogelte perfect garen is een bijzondere uitdaging. De buitenkant vertelt immers niet precies hoe de kip, kalkoen, rosbief of rollade er vanbinnen uitziet. Met onze handige pop-uptimers weet je zeker dat je product precies de juiste gaarheid bereikt.

Speciaal voor beenham en hele kip


Deze grote pop-uptimer is speciaal ontwikkeld voor het garen van een beenham of een hele kip. Door te meten tot een kerntemperatuur van 73 graden Celsius zorgt de kookthermometer ervoor dat je je ham of kip perfect kunt serveren: mooi gaar, heerlijk sappig en niet te droog.

Voedselveilig bereiden


Een juiste garing draagt bij aan zowel de kwaliteit als de voedselveiligheid van je producten. Door de pop-uptimer te gebruiken, weet je zeker dat schadelijke bacteriën geen kans krijgen en dat je vlees en gevogelte smaakvol en op de juiste manier zijn bereid.

Gemakkelijk te gebruiken


Steek de kookthermometer eenvoudig in je product en plaats deze in de oven, rotisserieoven, grill of magnetron. Zodra de kern van je vlees of gevogelte de juiste temperatuur heeft bereikt, ‘popt’ de timer automatisch omhoog. De pop-uptimer is bedoeld voor eenmalig gebruik en zowel geschikt voor de thuiskok als voor de professional.

Timers voor andere producten


De kookthermometers zijn verpakt per twee stuks. Er zijn ook pop-uptimers verkrijgbaar voor het garen van rosbief (52 °C), varkensrollades (69 °C) en kalkoen (82 °C).

180,00
(Prijs excl. btw)
Doos @ 1000 stuks
Pop-uptimer, PA-PE, type: 165L, 73º heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.
Pop-uptimer, PA-PE, type: 165L, 73º


Aanbevolen artikelen:

Alternatieve artikelen:

Laatst bekeken items