opc_loader

Sinds 1948

Wegro Verpakkingen is dé leverancier van tradiotionele en luxe verpakkingsmaterialen. Al sinds de oprichting in 1948 is het een gerenommeerd familiebedrijf. Met een uitgebreid assortiment verpakkingen, kunnen bedrijven in zowel de food als de non-food sector bij Wegro Verpakkingen altijd de oplossing vinden voor verpakkingsproblemen! Zo vinden al menig bakkers, groenteboeren, supermarkten en andere detaillisten hun weg naar Wegro. Maar ook voor instellingen, catering- en horecabedrijven bieden wij een uitgebreid assortiment van bestek, servies en schalen voor eenmalig gebruik, disposables zoals rollen folie tot HACCP-producten (handschoenen petjes, oversloffen, ect.).Maar ook als particulier kunt u ten alle tijden terecht bij Wegro Verpakkingen! Niet zoveel als de ander maar misschien wel meer. Wil jij hier mee over weten, kijk dan verder rond op de website en lees er meer over.  

Persoonlijke boodschap?

Wilt u uw verpakkingen personaliseren? Misschien wel met uw bedrijfslogo of voorzien van een reclameboodschap? Ook bedrukte verpakkingsmateriaal, draagtassen en disposables bestelt u bij Wegro. Geheel naar uw eigen ontwerp uitgevoerd naar uw wensen en ideeën. Vraag gerust naar de mogelijkheden.   

Service!

Geen tijd of mogelijkheid om uw verpakkingsmaterialen zelf te halen? Geen punt! Uw bestelling kan bij uw bedrijf afgeleverd worden door onze eigen bezorgdienst. Binnen onze bezorgregio en op routedagen bezorgen wij zelfs GRATIS aan huis voor vaste klanten! Bij afwijkende routedagen of buiten onze regio berekenen wij een bijdrage in de transportkosten van €20,-. Bestellingen vanaf €250,- worden altijd GRATIS geleverd.    

Voorraadbeheer

Geen ruimte of tijd om uw eigen voorraadbeheer bij te houden? Geen punt! Wij houden ook verpakkingsmaterialen op voorraad. Wij letten hierbij op uw verbruik en wij kunnen daarbij direct zien wanneer er weer besteld moet worden, tegen de voor u zo gunstig mogelijke prijzen. Het is ook mogelijk om de voorraadbeheer bij u op locatie bij te houden! 

Voorfinanciering

Bent u een vaste klant? En heeft u al goedkeuring om op rekening af te nemen? Dan kunnen wij uw verpakkingsmateriaal ook voorfinancieren in combinatie met het voorraadbeheer! Wij denken mee met de klant!